INDIANA FLYFISHING vzw

is een vernieuwde vliegvisclub met een eigen uniek vliegviswater centraal gelegen in Vlaanderen.

Het vliegviswater dat wij ter beschikking stellen voor onze clubleden is 10ha groot met dieptes tot 12 meter. Hier kan dus in alle seizoenen van het jaar gevist worden, en dit zonder sluitingstijd. Door regelmatige visuitzettingen is er een rijke populatie aan forel, vele soorten witvis en grote snoeken. Je kan vissen vanaf de oever, op bepaalde plaatsen wadend, met je eigen bellyboat en de beschikbare visboten.

INDIANA FLYFISHING is ontstaan op 6 december 2018 met enkele mensen van The Royal Coachman en enkele mensen uit de vliegvisvrienden FlyFishing Friends, samen hebben we beslist om de vliegvisclub The Royal Coachman verder te zetten en verder uit te bouwen.

Ons doel is het vliegvissen in al zijn verschillende facetten te promoten bij jong en oud. Startende vliegvissers een maximum aan begeleiding te geven voor wie dit wenst. Ervaren vliegvissers die hun kennis delen binnen de clubleden.
Zo willen wij terug meer mensen warm maken voor het vliegvissen op zich.  Ook voor onze jeugdige leden stellen wij speciale tarieven en begeleiding ter beschikking.


DOELSTELLINGEN
Onze doelstelling bestaat er in, om toch voor ieder clublid een maximum aan begeleiding te geven voor wie dit wenst. Zo willen wij terug meer mensen warm maken voor het vliegvissen op zich. Ook voor onze jeugdige leden stellen wij speciale tarieven ter beschikking. Wij hopen toch in de toekomst het ledenaantal terug te zien stijgen, en niet de tendens te volgen van de laatste jaren, waar het aantal leden drastisch terug viel ieder jaar. Ook gaan wij het meer in de verdere toekomst grondig onder handen nemen, zodat er ook tijdens het jaar door, een verzorgd terrein is voor iedereen, en er meer plaatsen vrijkomen om van langs de oever te vissen.


ONS AANBOD

Top locatie en visvijver van 10ha met regelmatige visuitzettingen
Het vliegvissen terug aantrekkelijk en toegankelijk maken voor iedereen.
Het verspreiden van het vliegvissen over gans Belgiƫ.
Begeleiding voor beginners en gevorderden.
Gezellig samen zijn onder vliegvisser,  amicale sfeer, waar het vliegvissen centraal staat.
Clubuitstappen (reservoir of rivier).
Clubwedstrijden voor wie dit wenst.
Advies en kortingen bij vliegvisshops.